Ambassadør for BBB

Buy By Birgit søger smykkeambassadør

Brænder du for formidling af billeder og på stories af livsstil, dansk design, styling og er du tillige vild med feminine smykker - så er det måske dig, vi søger. Der er lige nu unik mulighed for at formidle Buy By Birgit smykker og blive en del af vores brand med unikke håndlavede smykker i dansk design.

Vi søger 2-3 personer, som elsker at formidle på digitale medier. Du skal tage stilfulde billeder/videoer af smykkestyling. Det kan både være i hverdagen eller ved festlige lejligheder og poste disse på Instagram og ønskeligt andre sociale medier - gerne med en lille understregende historie.

For at komme i betragtning som smykkeambassadør for BBB, har du:

  • Et vist antal følgere på dine profiler. Det er ikke et krav, at du har mange følgere, men der skal helst være et godt udgangspunkt.
  • Åben profil. Det er et krav, at dine profiler er åbne og offentlige tilgængelige.
  • Billed- og formidlings stil. Din billedkomposition skal matche vores, være etiske i orden, men samtidige personlige - så de afspejler dig og din formidling.
  • Engagement og ambitioner. Det er et krav for os, at du har god, jævnlig aktivitet og interaktion med dine følgere, samt ambitioner om at ville mere og udvikle dig.

Det er vigtigt for et kommende samarbejde, at du er en person, der vil nyde at formidle vores smykker og brand, vil gøre sig umage og  identificere sig med smykkedesignet - og ikke mindst være en aktiv inspirationskilde til udvikling af nye kollektioner.

For at blive ambassadør, skal du gerne være entusiastisk og aktiv blogger og:

  • Følge @buybybirgit.dk på dine SoMe profiler - især Instagram 
  • Poste din personlige smykkestyling med BBB's smykker og tilhørende små captions på alle dine SoMe profiler ved given lejlighed og tagge #buybybirgit, #buybb og #meandbbb 
  • Give konstruktivt feedback om design og tendenser i smykkemoden

Som ambassadør får du:

  • 1-3 valgfrie smykker hver 3. måned til fri afbenyttelse
  • Mulighed for at være den del af vores smykkeunivers og inspirerende designdeltager på vores rejse videre frem
  • Eksponering på vores hjemmeside og sociale medier

Som udgangspunkt indgår vi et samarbejde på 3 måneder og ser hvordan det går. Udvikler samarbejdet sig frugtbart, kan det på sigt resultere i en decideret affiliate samarbejdsaftale med procenter af salg gennem dig.

Send os en kort motiveret ansøgning til buybybirgit@gmail.com. Husk at send links til dine SoMe profiler, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til et kommende samarbejde! 

Se vores instagramprofil her: @buybybirgit