BRYLLUP - OG DAGENE DERPÅ

Smykkerne er unikt dansk design og alle håndlavet i detaljen og der findes derfor ikke to helt ens. De er udarbejdet i sølv, bronze eller bronzejern med de flotteste mønstre, formgivning og især bronzejern har en fantastisk silkeglød. Smykkerne passer til hverdagen og til festlige lejligheder - alle med et smukt feminint udtryk og særegen kant. Til herren skal smykket selvfølgelig have et maskulint twist - hvilket bestemmer du. 

Vielsen (og bagefter). Du kan få trykt mønster på smykket uanset design - måske blonden fra brudekjolen, stof fra oldemor - eller blad fra haven.

Design. Du kan selv designe selv dit smykke. Skal det være en ring, ørering, armbånd eller vedhæng. Måske en morgengave til gommen med en hilsen.

Materiale. Der kan frit vælges mellem materiale. Du vælger mellem sølv, bronze eller bronzejern som har den flotteste silkeglød.

Love ones - hjertekær. Du kan designe egne hjerter måske med tekst, jeres initialer og lige i den stil og størrelse du gerne vil have. 

Se udvalget her

Head up high - øreringe. Buy By Birgit har et stort udvalg af øreringe i et enkelt og tidløst design i forskellige størrelser - alle er unika.

Se udvalget her

Made for moments - twirls. Det er oplagt, at du designer dine egne twirls - lige i den størrelse og mønster der matcher din kjole (og dagene der efter).

Se udvalget her