Bryllup - og dagene derpå


Har du en forlovelse eller et bryllup stående for døren, håndlaver vi hjertens gerne smykkerne dertil. Om du ønsker en forlovelsesring, vielsesringe eller noget tredje. Bryllupsringe kan enten udarbejdes i sølv, bronze eller bronzejern med de flotteste mønstre og former -  især bronzejern har en fantastisk silkeglød.

En vielsesring skal bæres hele livet og det er derfor vigtigt, at ringen er som du/I ønsker. Derfor designer vi den/dem specifikt til dig/jer efter dine/jeres ønsker. 


Design. Du kan selv designe dit specielle smykke: om det er en ring, øreringe, armbånd, vedhæng - eller måske en morgengave til gommen med en særlig, personlig hilsen?

Materiale. Der kan frit vælges mellem materiale. Smykkerne kan laves i sølv, guldbronze eller jernbronze. Alt efter dine præferencer. 

Mønster. Du kan få trykt mønster på smykket uanset design - måske blonden fra brudekjolen, stof fra oldemor - eller et særligt blad fra haven.

Andre bryllupssmykker

Loved Ones - Hjertekær. Du kan designe egne hjerter måske med tekst, jeres initialer - og lige i den stil og størrelse du gerne vil have. 

Se udvalget her

Head Up High - Øreringe. Buy By Birgit har et stort udvalg af øreringe i et enkelt og tidløst design i forskellige størrelser. Alle er håndlavede og unikke, og derfor ideelle til din helt specielle dag.

Se udvalget her

Twirls - Made for Moments. Du kan designe dine egne twirls i lige den størrelse og mønster, du ønsker. Og måske hvad, der matcher din kjole til brylluppet - og dagene der efter.

Se udvalget her