Smykkeposer
Smykkeposer

Om Buy By Birgit

Buy By Birgit designer og fremstiller unikke smykker af sølv, bronze og porcelæn til en overkommelig pris. Smykkerne er alle håndlavet i detaljen og der findes derfor ikke to helt ens. BBB fremstiller udelukkende smykker, som vi selv kunne se os bære - både til hverdag eller til festlige begivenheder. Der arbejdes med forskellige mønstre og formgivning i smykkerne, for at skabe et smukt feminint udtryk til kvinder, og til mænd tilstræbes et maskulint udtryk - begge med en særegen kant. Hvert smykke skal udtrykke en specifik energi og er med til at definere dén, der bærer det. Smykkerne er selvfølgelig allergi-neutrale.

Til dig, der er noget særligt. Du kan vælge at købe et af de nuværende smykker - eller få et smykke specielt designet til dig. Du kan få 'trykt' mønstre på smykkerne; måske fra blonden på din brudekjole, fra oldemors kniplinger, et særligt blad fra haven - eller et mønster i et design, som har en særlig betydning for dig.

BBB er et registeret navnemærke hos den danske Ædelmetalkontrol, Force Technology, og hvis design tillader det, så er alle smykker stemplet med BBB og smykker i sølv er tillige stemplet med 925 (renhedsgrad). 

Kontrolbesøg ved Force Technology (nr. 3432 udført d. 13.01.2021). Kontrollen var af en ring i sølv og bestemmelsen viser en holdighed på 997.

Indpakning & levering

Alle smykker pakkes i en håndsyet smykkepose af stof. Selve smykkerne placeres godt og sikkert i et stykke uldstof i smykkeposen.

Hvis smykket er en gave eller til en særlig begivenhed, kan det være, at du selv har et stykke særligt stof til smykkeposen. Det kan vi finde ud af.

Smykkerne leveres hurtigt og trygt til din privatadresse - og sendes primært med DAO.


Hvis du ønsker at se smykkerne fysisk, er vi til at finde her: Forhandlere