Om Buy By Birgit

Buy By Birgit designer og fremstiller unikke smykker af sølv, bronze og porcelæn til en overkommelig pris. Smykkerne er alle håndlavet i detaljen og der findes derfor ikke to helt ens. BBB fremstiller kun smykker, som vi selv ville bære - til hverdag eller ved festlige lejligheder. Der arbejdes med forskellige mønstre og formgivning i smykkerne for at skabe et smukt feminint udtryk til kvinder og til mænd tilstræbes et maskulint udtryk - begge med en særegen kant. Hvert smykke udtrykker energi og er med til at definere personen, der bærer det. Smykkerne er selvfølgelig allergi-neutrale.

Til dig, der er noget særligt. Du kan vælge at købe et af de nuværende smykker - eller få smykket designet specielt til dig. Du kan få 'trykt' mønstre på smykkerne - måske fra blonden på din brudekjole, fra oldemors kniplinger, et særligt blad fra haven - eller et mønster i et design, som har en særlig betydning for dig.

BBB er et registeret navnemærke hos den danske Ædelmetalkontrol, Force Technology, og hvis design tillader det, så er alle smykker stemplet med BBB og smykker i sølv er tillige stemplet med 925 (renhedsgrad). 

Kontrolbesøg ved Force Technology (nr. 3432 udført d. 13.01.2021). Kontrollen var af en ring i sølv og bestemmelsen viser en holdighed på 997.

Indpakning og levering

Alle smykker leveres i en håndsyet smykkepose af stof. Selve smykkerne placeres godt og trygt i et stykke uldstof som kommer i smykkeposen.

Hvis det er en gave, så kan det være, at du selv har et stykke særligt stof til smykkeposen - det finder vi ud af.

Smykkerne leveres hurtigt og trygt til din privatadresse.


BBB findes også i fysiske shops - se mere her: Shops