Adventsgaver - indhold

Dine adventsgaver består af øreringe, som er en kombination af Change Me og Behind the Ear. Det vil sige, at du har muligheden for at style vedhæng på forskelligvis - enten foran øret med ørekrog eller ørestik, eller bagpå øret. Vedhæng kan vende begge veje. Du kan også bære ørestik, eller ørekrog uden vedhæng.

Change Me - Collection

Change Me - Collection består af en ørekrog og medfølgende udskifteligt vedhæng i unikt design. Der kan købes andre vedhæng. Ørekrog kan bæres alene, eller med vedhæng der let sættes på - enten et af gangen, eller flere på samme tid - flere kan vende begge veje. Ørekrog er udformet så vedhæng hænger rigtig flot og sikkert på øret. Change Me findes i forskellige størrelser og passer perfekt til dagligdagen, eller festtøjet.

Behind the Ear

Vedhæng er designet til at sidde bag på øret og holdes på plads af traditionel ørestik - nogen af dem har ørekrog med, som er en del af Change Me - Collection hvor vedhæng kan skiftes ud. Ser superflot ud med vedhæng der lige titter frem langs øreflippen. Ørestik kan bæres alene, matcher design og sikrer vedhæng hænger rigtig flot - enten bagpå øret, eller foran. 

525,00 kr.